OMPLACERING
- TILLBAKA -

Behöver din tax ett nytt hem? Eller söker du en vuxen tax? Svenska Taxklubben vill självklart hjälpa till!

Behöver du ändra eller ta bort din annons? Kontakta webbmaster@taxklubben.org

Till dig som vill sälja eller omplacera vuxen tax:
Förmedlingen är gratis men du måste vara medlem i SvTK.

Följande bör vara med i annonsen: Hundens registreringsnamn i SKK. Hane eller tik? Vilket hårlag? Storlek? Kortfattad beskrivning av hunden - om den är tränad, gått prov eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt dina kontaktuppgifter. Skicka uppgifter till Annika Stjärneving: webbmaster@taxklubben.org
 

HUND SÄLJES
 
 
 

Ingen annons för tillfället

 
  

 


Till dig som söker vuxen tax:
Förmedlingen är gratis och du behöver inte vara medlem.

Följande bör vara med i annonsen: Söker du en hane eller tik? Vilket hårlag - korthårig, långhårig eller strävhårig? Vilken storlek är önskvärd - normalstor eller dvärgvariant? Skicka dina önskemål, vad du kan erbjuda en tax, samt dina kontaktuppgifter till Annika Stjärneving: webbmaster@taxklubben.org

HUND SÖKES
 
 
SÖKES EN LITEN DVÄRGTAX ELLER KANINTAX

26 FEBRUARI, 2018

Ålder: Runt 1 till 2 år
Information: Dvärg eller kanintax helst en kille på 1 till 2 år, som är rumsren och frisk. Vi vill ha en sällskapstax till promenader och som en bästa vän. Vi bor på lantgård och det är nästan jämt någon som är hemma. Vi är ett par på 49 och 51 år. Har stor erfarenhet av djur. Hör gärna av er, snälla.

Namn: Charlotte Edström
Ort: Enköping
Telefon:
E-post: info@hast-foder.se

 
FYRBENT VÄN SÖKES

22 JANUARI, 2018

Ålder: 6 månader -->
Information: Hej! Efter år av längtan är jag redo att köpa en egen tax. Innan valet landar på att köpa en valp vill jag höra om det finns någon lite äldre som behöver ett nytt hem. Jag erbjuder ett kärleksfullt hem med mycket tid och mjuka metoder. Jag är inte intresserad av jakt utan söker en bästa vän för sällskap. Jag har blivit nyfiken på nosework och spår – allt utefter vovvens intresse, och soffgos, skogspromenader och lekar är viktigast. För att mitt hem ska kunna vara livslångt får det inte finnas tidigare problem med katter eller barn, resten lär vi oss ihop! Jag är extra svag för korthåriga dvärgtaxar, men personligheten är alltid viktigast så det är inget att haka upp sig på. Jag finns i Stockholm men åker långt för rätt vän. Hör gärna av dig om du vet någon fyrbent som skulle passa mig! (OBS svarar ogärna på okända nummer så skicka gärna ett SMS först vid telefonkontakt).

Namn: Regina Németh
Ort: Stockholm
Telefon:
Epost: reginanemeth@live.se

 
STRÄVHÅRIG DVÄRGTAX, TIK

31 DECEMBER, 2017

Ålder: 
Information: Vi söker med ljus och lykta efter en röd strävhårig dvärgtaxtik till våren -18. Vi är ett par som är pensionerade och hemma hela dagarna. Vi bor på landet, jordbruksfastighet. Vi har en strh. normalstor taxtik som jagar för fullt, blir 4 år i feb. Vi är båda uppväxta med hundar, och vi är just nu inne på vår 9:e hund. Har haft tre kullar med taxvalpar på -70 talet. Hundarna har alltid varit familjemedlemmar och är med på allt vi gör, som t ex att åka ut med husvagn/husbil. Vi gillar utställning och har även tränat spår med en del av hundarna. Vi kan tänka oss att åka på utställningar med en ny hund, spår kanske efter dagsformen, vi är ju pensionärer. Har du den hund vi söker? Hör då gärna av dig till oss.

Namn: Else-Marie Jansson
Ort: Ervalla
Telefon:
E-post: emskogsberg@hotmail.com

 
KORTHÅRIG DVÄRGTAX

4 DECEMBER, 2017

Ålder: 1-2 år
Information: Vill gärna ha en korthårig dvärgtax, tik eller hane spelar ingen roll. Vill dock att valpstadiet skall vara passerat, Jag är en dam på 68 år och önskar en liten kompis att dela promenader och kvällar med. Bor i Lomma, Skåne med härliga promenadstråk vid havet. Den får ett bra hem och får följa med på utflykter och hälsa på övriga familjemedlemmar med småbarn.

Namn: Harriet Emilsson
Ort: Lomma
Telefon:
E-post: harrietemilsson@gmail.com

__________________________________________________
© Svenska Taxklubben © Design & Layout av Starwings.se